Kinderfeestjes (boerendiploma-feestje    --    hertenfeestje    --    trekkerdiploma-feestje)

kinderfeestje juni2017Wil je een leuk kinderfeestje op de boerderij? Dat kan! Ook bij regen is het ook er leuk om toch te komen. Het programma wordt aangepast aan de leeftijd (ook voor ouder dan 8 jaar is het boerendiploma-feestje echt leuk) en interesses en het weer. U kunt ook even bellen om te overleggen welke feestje het beste past bij uw kind en de leeftijd.


 

Zijn sommige kinderen van het feestje al een keer geweest? Geen probleem; geef het aan en we proberen iets nieuws erbij te doen. Sowieso hebben we van het boerendiploma een gevorderden diploma.

Waarom bij ons?                                      

- Bij regen verzinnen we gewoon andere activiteiten (veel dieren lopen ook binnen). Plezier gegarandeerd!
- In de winter: de dieren lopen in de schuur en daar is het erg gezellig :-)
- Wij begeleiden de kinderen en u loopt mee en geniet er ook van.
- evt. met patat, broodjes knakworst of marsh-mallows bij vuurkorf

Feestje Tijd Prijs* Leeftijd
       
Hertenfeestje 2 uur € 45 4 - 12 jr
Trekkerdiploma 2 uur € 60 4 - 7 jr 
Boerendiploma 2 uur € 65 4 - 12 jr
       
   extra (speel)tijd: per half uur € 5 per groep
   evt. - met ponyrijden € 10*** extra per groep + 1/2 uur 
         - met boerenkar € 10*** extra per groep + 1/2 uur
         - met vuurkorf met marshmallow € 10*** per groep + 1/2 uur
         - met vuurkorf met broodjes knakworst € 2,50 p.kind + 1/2 uur
         - met patat, snacks, ranja € 2,75 per persoon + 1/2 uur 
         - ** evt. met dierenQUIZ € 5 euro extra (voor iets oudere kinderen)
* kinderfeestje vuurkorfdit geldt voor t/m 8 kinderen. Per extra kind komt er € 4,50 (h), 6,00 (tr) of € 6,50 (boerenfeestje) bij. Begeleiders (max. 3) gratis. Begeleiders krijgen koffie/thee in pauze en bij het eten.
***deze prijs is voor een groep t/m 8 kinderen. Per extra kind daarboven is het € 1,- extrahertenboerderij  img 2841 033Hertenfeestje

De boerin laat verschillende dingen zien en vertelt erbij. Ze past dit aan aan de leeftijd en interesses van de kinderen. Het herten voeren is het hoogtepunt. Dan is er nog een presentatie en sluiten we af met ringen gooien om een gewei en een speurpuzzel op de boerderij. Daarna kan er nog heerlijk gespeeld worden op de boerderij, of naar de vele andere kleindieren (alpaca's, geitjes, mini-varkens, konijnen, kippen, etc.) gekeken worden. kinderfeestjes weerdZo is er voor elk kind wel wat te doen, wat hij of zij leuk vindt. Wilt u de kinderen nog langer laten spelen? Dan is het ook mogelijk om wat langer te blijven. € 5 per half uur. Het is ook mogelijk om met de kinderen patat te eten (binnen of buiten).


Wat wordt er gedaan in die 2 uur?: herten voeren, speurpuzzel, ringgooien om gewei, spelen of 
kinderfeestje nijbroek
kinderboerderij bekijken. In dit feestje zit al een half uur speeltijd.


Boerendiploma-feestje

Na eerst het boerenoverleg met wat drinken en wat lekkers gaan de kinderen de boerin helpen met het verzorgen van de dieren. Ze leren en zien veel van dieren en de natuur. Bijv. dat kippen hun ei in een legnest leggen en niet zomaar ergens in het hok. Naast het voeren van alle soorten dieren, 
boerendiploma alpaca440kort
gaan de kinderen de varkens borstelen, pony borstelen, eieren rapen, konijnen knuffelen, pauw bewonderen en nog veel meer. Aan het einde ontvangen de kinderen een heus diploma, iets lekkers en iets leuks. Het feestje kan verlengd worden met spelen op de boerderij of nog even bij de dieren kijken.

Wat doen we in die 2 uur?: boerenoverleg (incl. drinken + wat lekkers), dieren verzorgen, pauze met drinken en even speeltijd, uitdelen van diploma en een verrassing.Trekkerdiploma-feestje

trekkerdiploma 3

Lekker rondcrossen op een (trap)trekker is al leuk, maar met dit feestje gaan we ook echt wat vervoeren.

Na een trekkeroverleg en natuurlijk even een groot gewei vasthouden, stappen de kinderen op de trekkers (grote en kleine) en gaan ze de herten of het paard voeren met voer in de karretjes. Ook de varkens worden gevoerd. In de pauze kunnen ze heerlijk ravotten in het hooi in de hooischuur met de glijbanen. Daarna gaan ze een stoer parcours rijden. Wanneer het regent pakken we een extra activiteit erbij wat aansluit bij de kinderen. Bijvoorbeeld konijntjes knuffelen.

Als er dan nog tijd over is in die 2 uur is er nog tijd om te spelen en om bij de vele andere dieren te kijken.

recensie boerendiplomafeestje

 

 

recensie kinderfeestje

 

 

 

 

 

 

Afdrukken E-mail

virtueletour