Boerendiploma behalen in één morgen/middag 

Deze informatie is voor individuele opgave (voor kinderfeestjes klik hier)

weerd boerendiploma

Na eerst het boerenoverleg met wat drinken en wat lekkers gaan de kinderen de boerin helpen met het verzorgen van de dieren. Ze leren en zien veel van dieren en de natuur. Bijv. dat kippen hun ei in een legnest leggen en niet zomaar ergens in het hok. Naast het voeren van alle soorten dieren (herten, varkens, alpaca's), gaan de kinderen de varkens borstelen, pony borstelen, eieren rapen, konijnen knuffelen, pauw bewonderen en nog veel meer. Aan het einde ontvangen de kinderen een heus diploma, iets lekkers en iets leuks. Na het programma kunt u blijven en de kinderen laten spelen op de boerderij of nog even bij de dieren gaan kijken.
Voor het voeren gebruiken we kleine kruiwagentjes, maar voor de grotere kids hebben we ook gewone grote.

Bij regen doen we de dieren in de schuur, dus is het juist ook een leuk uitje. Wacht niet met bellen tot smorgens, want dan kan het vol zijn en kunnen we niet zo snel voor een oplossing zorgen.

boerendiploma

Al een keer geweest? Geen probleem, we hebben namelijk ook een 'boerendiploma voor gevorderden' en 'voor experts' en nr 4 komt eraan. Hetzelfde programma maar met iets extra's. Sowieso is het op de boerderij in april heel anders dan in februari.

Leeftijd: ong. 4 t/m 12 jaar

Data 2019

- 9, 16, 23, 25, 30 juli, 6, 8, 13, 15, 20, 27 aug.: 10.00 - 12.15 uur
- di 15, di 22, do 24 okt.: 10.00 - 12.15 uur
- bij drukte voegen we extra tijden toe. Kunt u beste even op facebook volgen.

(heeft u zelf een andere dag in gedachten en kunt u al 5 kinderen 'regelen' dan mag u altijd even bellen of mailen)

Prijs: € 6,50 per kind
Begeleiders: € 2,50 per volwassene
Vooraf opgeven via 0571-291996 of per mail info@hertenboerderij nl (voornaam + leeftijd). 

dscn1384

Programma: Wat doen we in die 2 uur?: boerenoverleg, dieren voeren, pauze met drinken en even speeltijd, dieren borstelen/knuffelen in kleine groepjes, uitdelen van diploma, kleinigheid en wat lekkers. Er is koffie en thee te koop voor € 1,-

 

Voor onze campinggasten: in de vakanties in het hoogseizoen plannen we deze ook altijd weer in. Alleen staat het niet altijd vroeg op de site. 

Afdrukken E-mail

virtueletourLet op ons sanitairgebouw is vernieuwd, dus niet meer de units.